Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підвищує ставки за депозитами для фізичних осіб
13 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 13.10.2022 підвищує ставки за депозитами у гривні для фізичних осіб.

Дохідність вкладів збільшиться на 0.5 – 2%, залежно від суми вкладу та строку депозитної програми

Нові ставки* для депозитів в національній валюті:

Також, на 0.2-0.5%, залежно від суми вкладу та строку депозитної програми, збільшується дохідність для депозитів у доларах США за програмами «Дохідний» та «Накопичувальний». Дохідність депозитів у євро залишається без змін.

Банку довіряють як українці (за результатами 9 місяців 2022 року 82% клієнтів ПУМБ стабільно продовжують свої вклади у гривні), так і держава (ПУМБ є банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Протягом 9 місяців 2022 року, ПУМБ виплатив вкладникам банків-банкрутів понад 567 млн грн).

Відкрити депозит у ПУМБ можна як офлайн (у відділенні), так і онлайн (у мобільному додатку ПУМБ Online). Послуга відкриття депозиту у мобільному додатку доступна як вже існуючим, так і новим клієнтам ПУМБ. Новим клієнтам банку достатньо пройти процедуру ідентифікації через застосунок Дія. 

*Депозитні ставки вказані з урахуванням програми лояльності ПУМБ (+1%), що діє за наступними депозитними програмами банку в гривні: «Дохідний», «Накопичувальний», «Вільний». Програма лояльності діє за умови пролонгації діючого вкладу, відкриття другого депозиту за наявності діючого у ПУМБ, повторного розміщення депозиту та відкриття депозиту за допомогою додатку ПУМБ Онлайн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок