Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вигідні ціни на придбання добрив від OSTCHEM RETAiL для агроклієнтів ПУМБ
19 травня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з прямим представником одного з найбільших виробників азотних добрив OSTCHEM RETAiL об’єдналися у новій партнерській ініціативі, аби запропонувати українським фермерам вигідні умови на придбання добрив.

Відтепер усі агроклієнти ПУМБ, які отримують фінансування за державною програмою підтримки «Доступні кредити 5-7-9» під 0%, мають можливість протягом травня-червня спрямувати кредитні кошти на придбання добрив від OSTCHEM RETAiL з гарантованою знижкою 500 грн/т. Знижка надається на такі види азотних добрив, як карбамід, аміачна та вапняково-аміачна селітра, КАС-32 та аміачна вода – все те, що необхідно ґрунту для підвищення врожайності.

Така пропозиція допоможе аграріям придбати необхідну продукцію для весняно-польових робіт, що тривають. А також заздалегідь підготуватись до осіннього сезону, завчасно плануючи свої витрати та мінімізуючи ризики валютних коливань.

OSTCHEM RETAiL – роздрібний напрям азотного холдингу OSTCHEM, що є частиною Group DF, який входить у десятку лідерів світових виробників азотних добрив. Підприємства групи, є поєднанням інновацій та багаторічного досвіду, тож по праву вважаються прикладом технічного прогресу хімічної галузі.

Нагадаємо, взяти участь у державній програмі підтримки «Доступні кредити 5-7-9» та отримати фінансування для агрогосподарства можна заповнивши заявку за посиланням.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок