Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Підтримати Збройні Сили України легко в мобільному додатку ПУМБ Online
25 лютого 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

НБУ відкрив спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Відсьогодні ПУМБ приймає платежі без комісії на підтримку ЗСУ у всіх дистанційних каналах, крім ПТКС, та працюючих відділеннях.

Рішення про відкриття спеціального рахунку на підтримку ЗСУ ухвалене НБУ 24 лютого 2022 року у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.

Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708

Переказати будь-яку суму можна у мобільному додатку «ПУМБ Online», web-версії онлайн-банкінгу, на платіжній платформі PayHub та касах працюючих відділень.

Найлегше і найшвидше це можна зробити у мобільному додатку ПУМБ в розділі «Послуги».

Знайти отримувача переказу у всіх каналах банку можна за наступними пошуковими словами чи цифрами: UA843000010000000047330992708, 00032106, ЗСУ, НБУ, Збройні, Сили, України, війна, підтримка.

Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко: «У важкий час для країни ми всі об’єдналися. Кожен на своєму робочому місці забезпечує надійний тил українській армії. ЗСУ боронять нашу незалежність, а банки забезпечують стабільність фінансової системи. Кожен українець може долучитися до підтримки наших воїнів з будь-якого куточка країни чи світу – зробити переказ у кілька кліків. Україна вистоїть у цій війні і стане тільки сильніше!».

Підтримуємо разом наші ЗСУ!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок