Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Овердрафт «Легкий» від ПУМБ визнано одним з кращих продуктів для бізнесу
15 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Овердрафт «Легкий» Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) посів почесне друге місце у номінації «Найкращий кредитний продукт банку для бізнесу». Про це стало відомо під час оприлюднення результатів премії PaySpace Magazine Awards 2021, яка щороку визначає найкращі компанії та експертів ринку фінансових технологій України.

Продукт Овердрафт «Легкий» діє в ПУМБ майже три роки і за цей період встиг завоювати прихильність серед бізнес-клієнтів. Так, станом на грудень портфель встановлених лімітів клієнтам малого бізнесу досяг суми у 450 млн грн, а кількість його користувачів стрімко наближається до позначки у 1000 клієнтів.

За словами Віктора Харковця, начальника Управління розвитку кредитного бізнесу ПУМБ, продукт користується попитом серед клієнтів, адже у мить здатен вирішувати питання ліквідності їх бізнесу.

«Овердрафт «Легкий» став у нагоді клієнтам мікро та малого сегменту. Доступний грошовий ліміт допомагає підприємцям впоратися з непередбачуваними витратами, які нерідко трапляються у їх поточній діяльності, або своєчасно розрахуватися з контрагентами, не порушуючи домовленостей. Головне до чого ми прагнули, аби його оформлення не займало у клієнта багато часу: суму ліміту до 2 млн грн можна отримати за мінімальним пакетом документів без комісії за видачу та застави. Пишаємось тим, що Овердрафт «Легкий» отримав визнання на ринку, адже всі наші зусилля ми спрямовуємо на те, щоб продукти та послуги ПУМБ були корисні нашим бізнес-клієнтам» - зазначає Віктор Харковець.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок