Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Стартувала акція «Ювілей святкуємо – 30 тисяч на депозит даруємо»
01 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) – ровесник незалежної України, пропонує всім відсвяткувати 30-річчя банку цінними подарунками. З 1 листопада по 19 грудня 2021 року включно, банк проводить акцію «Ювілей святкуємо – 30 тисяч на депозит даруємо».

30 щасливих клієнтів ПУМБ отримають по 30 тис. грн на депозит. Розіграш подарунків буде проводитись за допомогою сервісу random.org 24 грудня 2022 року.

Для участі в акції «Ювілей святкуємо – 30 тисяч на депозит даруємо» необхідно:

  • У період акції відкрити депозит "Ювілейний" від ПУМБ
  • Розмістити суму нових* коштів на депозит "Ювілейний"  від 10 тис. грн
  • Чекати на результати розіграшу

Винагороду 30 тис. грн буде виплачено шляхом поповненням відкритого у період Акції депозиту «Ювілейний». Вказано суму винагороди після оподаткування; податки та збори, передбачені законодавством України, утримає та перерахує до бюджету Банк.

Детальні Правила Акції читайте за посиланням.

Вклади, що беруть участь в акції: новий депозит "Ювілейний" у розмірі від 10 000 грн.

Більше відкритих депозитів – більше шансів на перемогу.

«За 30 років роботи на фінансовому ринку України ПУМБ жодного разу не припиняв виконання своїх зобов'язань щодо депозитів, а також будь-яких інших виплат клієнтам. Ми хочемо відзначити 30 років своєї бездоганної роботи та зробити подарунок кожному клієнту ПУМБ. Депозит «Ювілейний» -  це максимальна прибутковість (до 11% річних), можливість поповнення та 30-річна надійна депозитна репутація ПУМБ. Така комбінація ключових умов для вибору депозиту є найкращою серед аналогічних банківських пропозицій на сьогоднішній день. Додаткова перевага депозиту – можливість відкриття та управління в ПУМБ Онлайн. Нові клієнти банку можуть пройти ідентифікацію та відкрити депозит у ПУМБ швидко та просто в мобільному додатку «ПУМБ онлайн» завдяки додатку Дія», - коментує Микита Малясов, керівник відділу депозитів Управління пасивних продуктів роздрібного бізнесу, департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

«Ювілейний» – це депозит:

  • з максимальною** прибутковістю до 11% річних у гривні
  •  сума депозиту – від 500 гривень
  • зі строками розміщення: 3, 6 та  12 місяців
  • з правом поповнення протягом усього строку дії депозиту
  • з виплатою відсотків – щомісячно
  • без права часткового зняття та дострокового розірвання
  • без автопролонгації
  • без застосування стандартної програми лояльності ПУМБ
  • з можливістю оформлення як онлайн у додатку/веб-версії "ПУМБ Онлайн", так і у відділеннях ПУМБ

Детальні умови депозиту доступні за посиланням.

Акція діє з 1 листопада по 19 грудня 2021 року включно на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій у межах, визначених чинним законодавством України.

 

___________________________________________________________________

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) - заснований у 1991 році. Банк входить до переліку НБУ системно-важливих банків країни. Також, ПУМБ – один із 5 банків України, уповноважених на зберігання запасів готівки НБУ.  За даними НБУ, банк входить до ТОП 5 банків за розміром депозитного портфеля фізичних осіб. Міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло ПУМБ максимально високий рейтинг, що дорівнює рейтингу держави. Банку довіряє понад 1.6 млн клієнтів – фізичних осіб та 83 тис. корпоративних клієнтів. 40 з ТОП-100 найбільших компаній України – клієнти ПУМБ.

* на момент оформлення депозиту «Ювілейний» сума всіх депозитів у гривні клієнта в ПУМБ (не включаючи оформлюваний «Ювілейний» депозит) повинна бути не меншою за суму всіх гривневих депозитів клієнта в ПУМБ на 01.11.2021.

**Мається на увазі серед депозитних продуктів АТ «ПУМБ

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок