Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель авальованих ПУМБ векселів склав майже 650 млн грн
21 жовтня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Портфель авальованих векселів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) досяг рекордної позначки у 647 млн грн, а його загальний приріст у порівнянні з минулим роком становив більше 50%. З такими показниками банк продовжує утримувати провідні позиції та входити у трійку лідерів ринку за обсягом вексельних операцій.

Інтерес агровиробників до цього фінансового інструменту у ПУМБ насамперед пов’язують з його вигідністю.

Так, авальований ПУМБ вексель дозволяє аграріям розрахуватися з дистриб’ютором за насіння, добрива та ЗЗР на умовах відстрочки платежу. З його допомогою клієнти мають змогу профінансувати навесні до 100% вартості товару, а розрахуватись за нього восени. Сукупна ж ціна придбаної продукції буде вигіднішою, ніж на умовах товарного кредиту від дистриб’ютора, а вартість операції авалювання векселя обійдеться векселедавцю в 4-5 разів дешевше за стандартний банківський кредит.

Інтерес клієнтів пожвавлює і співпраця ПУМБ з більшістю міжнародних виробників засобів захисту рослин і насіння, які приймають векселі банку. Серед найвідоміших – «Syngenta», «BAYER», «BASF», «DUPONT» и «СУФФЛЕ АГРО УКРАЇНА».

«Популярність авальованого векселя як засобу розрахунку серед виробників агропродукції доволі висока. Все більше клієнтів бачать у векселі інструмент, який дозволяє гнучко управляти своїми фінансовими ресурсами не відволікаючи обігові кошти,» - зазначає Олександр Камаралі, керівник напрямку вексельних операцій ПУМБ.

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок