Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

1500 підлітків, 50 ТОП-менеджерів/-ок, нові знання та натхнення: завершився 6-й проєкт “Моя кар’єра в Україні”
03 червня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

1 червня відбувся фінал шостого національного проєкту «Моя кар’єра в Україні», який організовує Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», платформа Career Hub спільно з Першим Українським Міжнародним Банком.

30 підлітків, які дійшли до фіналу проєкту, зустрілися з ТОП-менеджерами та менеджерками у Києві. Своїм досвідом та кар’єрними успіхами з ними поділилися Державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, заступник Голови Правління ПУМБ Сергій Магдич, власниця і головна лікарка клініки щелепно-лицьової та естетичної хірургії «Clínica 28» Сайяра Ахмедова, а також телеведучий на каналі “Україна” Володимир Остапчук.

На підлітків чекали панельні дискусії, цікаві розповіді, сертифікати про участь у проєкті і подарунки від організаторів. Та найголовніше - вони зустрілися з ТОП-менеджерами/-ками зі сфер, якими цікавляться, на їхніх робочих місцях. Діти побували в стоматологічній клініці «Люкс Медікал», клініці щелепно-лицьової та естетичної хірургії «Clínica 28», на телеканалі «Україна», в банку ПУМБ, Міністерстві молоді та спорту України, музеї «Третя після опівночі», Центрі МРТ-діагностики HBMEDICAL, юридичній фірмі Pavlenko Legal Group, аграрній компанії Syngenta, компанії Giunti Psychometrics Ukraine та IT-компанії «ІТ-Інтегратор».

«Свідомий вибір кар'єрного розвитку підлітками впливає на розвиток країни загалом. Надзвичайно важливо, щоб молодь отримувала фахові знання не тільки у вищих навчальних закладах, а й менторську підтримку, практичний досвід від фахівців/-чинь тієї чи іншої галузі. Ті можливості, які надає проєкт «Моя кар’єра в Україні», допомагають школярам підготуватися до майбутніх викликів, адже їм розповідають про усі підводні камені професій різних сфер», - Марина Попатенко, заступниця Міністра молоді та спорту України.

«Спілкування з експертами - це унікальний досвід для підлітків. Експерти діляться своїми думками, помилками та наробками, як саме будувати кар’єру в Україні. У дітей горять очі на зустрічах з ТОПами, бо це реальні історії життя. Крім того, проєкт “Моя кар’єра в Україні” вчить підлітків важливим компетенціям: досліджувати сферу діяльності,  аналізувати дані, працювати в команді, креативити та захищати свої погляди. Це мій улюблений проєкт, бо він про щастя знайти свій шлях. Тільки щаслива людина здатна створювати щось вартісне», - Тетяна Колесник, керівниця сектору КСВ банку ПУМБ.

Школярі/-ки мали можливість поставити всі питання, які їх цікавили, побачити професії, в яких мріють реалізуватися, та отримати рекомендації від топів щодо власного розвитку.

«Коли моя класна керівниця запропонувала взяти участь у проєкті - я трохи вагався. Але тепер розумію, що це крута можливість для підлітків. Ми слухали вебінари від ТОП-ів, отримали купу знань та енергії від успішних людей, і тепер можемо використати це в реалізації власних цілей і змінити не тільки власне життя, а й спробувати змінити щось в країні», - Ілля Мальований, місто Вишневе Київська обл., учасник шостого проєкту «Моя кар’єра в Україні».

«Протягом проєкту, досліджуючи різні професії та галузі, я зрозуміла, що сфера медіа, про яку я думала раніше - це не моє. Тепер я почала цікавитися кібербезпекою, адже побувала на зустрічі з керівником безпеки ПУМБ, побачила, як виглядає робота зсередини і почула купу корисної і нової інформації», - Олена Науменко, село Махнівка Вінницька обл., учасниця шостого проєкту “Моя кар’єра в Україні”.

Понад 4000 учнів та учениць 9-10 класів взяли участь у всеукраїнському національному уроці «Моє майбутнє в Україні». Понад 1500 старшокласників/-ць зареєструвалися на шостий проєкт «Моя кар’єра в Україні», найбільше заявок надійшло від дітей із Запорізької, Донецької, Житомирської, Дніпропетровської, Вінницької і Київської областей, та міста Київ. 300 найбільш вмотивованих підлітків зустрілися з успішними людьми на кар’єрних зустрічах з медичної, креативної, медіа сфер, сфери послуг, промисловості, а також сфери бізнесу, економіки та IT. І лише 30 найактивніших підлітків потрапили на фінал проєкту, щоб провести один день зі своїми кумирами і дізнатися більше про професію, яка їх цікавить.

«Ми хочемо дати молоді можливості кар’єрної реалізації в Україні, розвинути необхідні навички, та допомогти обрати майбутню професію свідомо. Наш проєкт – це своєрідна платформа для спілкування молодих людей та успішних ТОП-менеджерів/-ок, на якій вони можуть передати свій досвід українській молоді», – Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub.

Партнери проєкту: Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України. Інформаційні партнери: БФ «Благомай» та Журнал Однокласник.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок