Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Перший Український Міжнародний Банк відзначено нагородами Financial Club Awards – 2021
28 травня 2021

27 травня «Фінансовий клуб» за результатами щорічного проекту «50 провідних банків України» назвав лідерів фінансового ринку країни. Також, під час Церемонії нагородження Financial Club Awards – 2021 відзначили переможців дослідження «Фінансове визнання».

За результатами проекту «50 провідних банків України»,  ПУМБ було відзначено одразу у двох номінаціях кращих ТОП-менеджерів банківського сектору України: Сергій Черненко, голова правління ПУМБ став першим у категорії «Кращий ТОП-менеджер банку», а Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ отримав нагороду як «Кращий роздрібний банкір».

Також, ПУМБ став переможцем двох тематичних рейтингів, отримавши першість у категоріях «Класичний депозит» та «Кредит готівкою».

За підсумками дослідження «Фінансове визнання», під час якого було опитано близько 100 авторитетних учасників ринку, Сергій Черненко посів друге місце у номінації «Банкіри».

У церемонії Financial Club Awards – 2021, взяли участь понад 80 осіб, серед яких - представники органів влади, акціонери, голови правлінь і ТОП-менеджери банків, а також учасники фінансового та юридичного ринків. Рейтинг «ТОП-50 провідних банків» організовано спеціалізованим фінансовим виданням "Фінансовий клуб". Рейтинг проводиться з  2015 року, участь у ньому приймають усі банки Україні. За результатами проекту визначаються кращі банки в 16 номінаціях, п’ять кращих ТОП- менеджерів банків та провідний банк.  Під час  формування рейтингу, аналізується  квартальна звітність та внутрішня інформація банків.

Новини банку

arrow