Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запускає пілотний проєкт «Мобільний банкомат» у 14 селах на Донеччині
21 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 18 травня 2021 року пайщики, працівники комунальних і державних підприємств та всі мешканці 14 сіл Донеччини зможуть знімати готівку на центральних майданчиках чи біля сільрад у зручний, визначений з територіальними громадами час.

У зв’язку з пандемією мешканцям віддалених сіл ще складніше стало добиратись до найближчих населених пунктів, де є банкомати чи відділення банків, бо погіршилось транспортне сполучення. Щоб бути ближче до клієнта, ПУМБ вирішив створити «Мобільний банкомат». Тепер українці у віддалених куточках країни зможуть отримати готівку у зручний час і у зручному місці. Це співробітники підприємств та компаній, які обслуговуються на зарплатних проєктах у ПУМБ, в тому числі пайщики агрохолдингу HarvEast, а також всі бажаючі місцеві мешканці.

У пілотному проєкті візьмуть участь 14 сіл Волноваського та Нікольського районів Донецької області: Бахчевик, Новоселівка, Калинове, Сонячне, Новоолексіївка, Хлібодарівка, Діанівка, Андріївка, Бойове, Зелений Яр, Кременівка, Республіка, Анадоль, Тополине. До сіл приїжджатиме спеціально обладнана машина-банкомат у певний зручний час, який буде узгоджений з представниками територіальних громад.

Андрій Висоцький, керівник Маріупольського регіонального центру ПУМБ, наголосив: «Ми прислухаємось до голосу клієнта і намагаємось врахувати його болі. Оскільки в усіх віддалених селах неможливо встановити банкомати чи відкрити відділення, банк сам приїжджатиме до своїх клієнтів, доставлятиме «Мобільний банкомат». Крім того, можна буде окремо домовитись щодо приїзду до села експерта ПУМБ для оформлення депозитів чи кредитних карток, консультування з питань самостійного управління фінансами у мобільному додатку».

Пілотний проєкт «Мобільний банкомат» триватиме з травня по листопад 2021 року. Якщо старт буде успішним, ПУМБ планує до кінця року поширити практику крім Донецької області ще на Запорізьку, Дніпропетровську та Одеську. Для отримання цієї можливості представникам територіальних громад потрібно буде звернутись до ПУМБ. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок