Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Приєднатись до договору про постачання газу від YASNO вже можна у восьми відділеннях ПУМБ на Донеччині
23 лютого 2021

Тепер ще у п’яти містах Донецької області з’явилася можливість укласти договір про постачання газу від YASNO у відділенні банку ПУМБ. Раніше банківські працівники вже почали допомагати клієнтам у Краматорську, Слов’янську та Соледарі завдяки партнерству банку та YASNO.

«Оформити договір на постачання газу від YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») можна за кілька хвилин онлайн на сайті  YASNO або у Viber. Однак ми створюємо додаткові можливості для клієнтів, які віддають перевагу очному обслуговуванню, і розширюємо співпрацю з відділеннями ПУМБ на Донеччині. Тепер укласти договір можна не лише в наших енергоофісах, а й у восьми банківських відділеннях, де вам допоможуть у оформленні працівники. Обираючи YASNO ще й постачальником газу, клієнти отримують комфортний сервіс, єдиний Особистий кабінет для зручної сплати рахунків за електроенергію та газ без комісії і вигідні пропозиції на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

«Ми розширюємо географію відділень, де клієнти можуть подати заявку на газопостачання від YASNO, і наразі вже менеджери 8 відділень надають безкоштовні консультації по переходу на нового газопостачальника. Донеччина – це регіон, в якому ПУМБ – основний банк. Відтак ми прагнемо надавати клієнтам максимально широкий спектр послуг, і не тільки фінансових. Крім того, оформляючи заявку у відділеннях ПУМБ, клієнти одразу отримують інструменти, які допоможуть ще більш ефективно користуватися комунальними послугами та газопостачанням, а саме отримувати кешбек в розмірі 10% при оплаті кредитною карткою» - прокоментував Олександр Щербаха, директор департаменту продажів та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ

Обрати YASNO своїм постачальником газу та укласти з ним договір можна у відділеннях ПУМБ у таких містах:

Бахмуті – вул. Незалежності, 58;
Костянтинівці – бул. Космонавтів, 5/7;
Покровську – вул. Прокоф'єва, 129;
Дружківці – вул. Соборна, 15, прим. 102;
Добропіллі – пр. Шевченка, 8;
Краматорську – вул. Марата, 10;
Слов’янську – вул. Свободи, 6;
Соледарі – вул. Карпінського, 4.

Щоб подати заявку про приєднання до договору на постачання газу у банківських відділеннях, мешканці Донеччини мають взяти з собою: документ, що підтверджує право власності на житло, паспорт, довідку про присвоєння ІПН та останній рахунок за постачання газу.

Якщо документи подає співвласник нерухомості, то слід також надати дозвіл усіх співвласників на укладання договору, якщо довірена особа власника – то довіреність.

Новини банку

arrow