Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У трьох відділеннях ПУМБ можна оформити документи на постачання газу від YASNO
30 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У відділеннях ПУМБ в трьох містах Донеччини банківські працівники допомагають клієнтам оформлювати договори на постачання газу із YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»). Така можливість з’явилася для клієнтів завдяки надійному партнерству ПУМБ та YASNO.

Обрати YASNO своїм постачальником газу та укласти з ним договір можна у відділеннях ПУМБ в:

Краматорську – вул. Марата, 10;
Слов’янську – вул. Свободи, 6;
Соледарі – вул. Карпінського, 4.

«Для клієнтів, які не користуються інтернетом, і не можуть подати заявку на підключення на сайті  YASNO або у Viber, ми створюємо додаткові можливості для укладання договору на постачання газу. Відтепер, окрім наших енергоофісів, укласти договір можна і у трьох відділеннях ПУМБ. Обираючи YASNO своїм постачальником газу, клієнти отримують не лише вигідну ціну – 6,49 грн/м³ у грудні, а й комфортне обслуговування», – розповів директор YASNO в Донецькій області  Олександр Северін.

«Банк прагне стати партнером для своїх клієнтів у вирішенні важливих питань, навіть якщо вони не пов’язані напряму з банківським сервісом.  Відтепер укласти договір газопостачання з YASNO можна звернувшись до менеджерів наших відділень. Партнерська угода передбачає як безкоштовне консультування клієнтів нашого партнера, так і кешбек у розмірі 10% при оплаті послуг кредитною картою ПУМБ», – зазначив директор департаменту продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ Олександр Щербаха.

Щоб подати заявку про приєднання до договору постачання газу у банківських відділеннях, мешканці Донеччини мають взяти з собою стандартний набір документів:

  • документ, що підтверджує право власності на житло, оскільки за законом право укласти договір на газопостачання має власник житла, і документ потрібен, щоб у цьому пересвідчитися;
  • паспорт громадянина України або документ, що його замінює;
  • довідку про присвоєння ІПН;
  • останній виставлений рахунок за постачання газу.

Якщо документи подає співвласник нерухомості, то слід також надати дозвіл усіх співвласників на укладання договору, якщо довірена особа власника, – то довіреність.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок