Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переможці проєкту “Моя кар’єра в Україні” опанували основи блогінгу
04 вересня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Неможливо уявити сучасного підлітка, який не знає про YouTube, соціальні мережі та блогерів. Опитування компаній SurveyMonkey і Common Sense Media показало, що 75% підлітків дізнаються всі новини з соціальних мереж та YouTube. В тому числі 40% довіряє саме контенту блогерів та рівняється на їх діяльність. Блогерство вже давно перестало бути просто захопленням і стало повноцінною роботою. А розвиток соціальних мереж та платформ – наприклад, TikTok – дозволяє просто та швидко створити власний канал та генерувати контент.

Спікерами курсу з блогінгу стали Катерина Левчук, SMM менеджерка Isobar, Віталій Гордієнко, автор та ведучий YouTube-каналу “Загін кіноманів” та Ніна Коробко, креаторка The Village, авторка каналу “Нина Коробко”. Вони розповіли про свій досвід у блогінгу, про те як і з чого почати вести свій блог, як обрати тему та платформу та поділились лайфхаками щодо зйомки та монтажу відео.

У фіналі курсу учасники мали підготувати відео на тему вибору професії, користуючись отриманими знаннями та власною винахідливістю. Загалом учасники опублікували 11 відео, де розповіли про свої плани на майбутнє, враження від курсів та проєкту, описали свій вибір професії та проявили свої вміння та креатив.
 
Організатори курсу оцінили всі роботи та обрали три відео, з найвищими балами:
1. Тамара Ілляшенко https://youtu.be/L37JjJdOxO4
2. Тетяна Ткаченко https://youtu.be/DdIxJSkjygw
3. Марія Зуйченко https://youtu.be/P7BkbYuXyCY

Авторки цих відео отримали “Набір юного блогера”: петличний мікрофон, штатив та освітлення.

Фінальна конференція проєкту “Моя кар’єра в Україні” та зустрічі підлітків з топ-менеджерами компаній відбудеться 23-24 вересня 2020 року онлайн.

За усіма новинами проєкту “Моя кар’єра в Україні” можна слідкувати у Телеграм-каналі https://t.me/my_career_in_ua та на сайті careerhub.in.ua.

«Моя кар’єра в Україні» – проєкт, що втілюється Центром «Розвиток КСВ» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком вже п’ятий рік поспіль для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України. За цей час школярі з усієї України надіслали понад 3000 мотиваційних есе, а більше ніж 700 переможців стали учасниками зустрічей з керівниками українських компаній, організацій та органами державної влади.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок