Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вигідне літо продовжується: купуй валюту у серпні у мобільному додатку ПУМБ Online за спеціальним курсом!
06 серпня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Все більше користувачів мобільного додатку ПУМБ Online оцінили переваги дистанційного валютообміну за спеціальним курсом! В липні клієнти ПУМБ купили через мобільний додаток 9,6 млн доларів США, що майже втричі більше порівняно з попереднім місяцем. 

Оскільки покупка та продаж валюти у мобільному додатку ПУМБ Online за спеціальним курсом користується попитом серед клієнтів, ПУМБ вирішив продовжити акцію на серпень. Тому, якщо вам найближчим часом знадобиться обміняти валюту – не шукайте обмінники чи каси з найкращими умовами, а одразу заходьте в ПУМБ Online і купуйте валюту без черг та за вигідним курсом.

Нагадуємо, на покупку доларів США у мобільному додатку за спеціальним курсом діють такі ж ліміти, як і для покупки інших валют: клієнт банку може здійснити валютообмін на суму не більше 2,5 млн грн в еквіваленті за добу.

Щоб по максимуму користуватися усіма перевагами валютообміну онлайн, потрібно мати гривневий та валютний рахунки.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок