Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про закриття неактивних рахунків
26 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти,

Попри те, що карантинні заходи поступово послаблюються, ми розуміємо, що все ще існує ризик обмеження пересування і, зокрема, відвідування банківських відділень. Більшістю послуг ПУМБ ви можете скористатися дистанційно через наш інтернет-банкінг. Проте для деяких послуг, таких, як наприклад, закриття рахунку, все ще потрібно приходити до відділення.

Ми подбали про те, щоб поточні та карткові рахунки можна було закрити дистанційно: рахунки, які були неактивними протягом останніх 3 років, будуть автоматично закриті.

Якщо ви маєте рахунок в ПУМБ, яким не плануєте користуватися найближчим часом, згідно умов вашого договору рахунок буде автоматично закритий до 01.08.2020 року. Додатково звертатися в банк не потрібно. Ви отримаєте повідомлення з підтвердженням, що ваш рахунок більше не обслуговується.

Якщо ж ви плануєте користуватися рахунком у майбутньому, просимо вас до 01.08.2020 року з моменту отримання повідомлення звернутися до відділення ПУМБ та повідомити про те, що ви плануєте користуватися рахунком.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок