Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредитний портфель сегмента малого бізнесу ПУМБ перевищив 3 млрд грн
24 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Кредитний портфель малого бізнесу Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) перевищив позначку у 3 млрд грн. При цьому загальна сума виданих кредитів з початку року склала близько 800 млн грн.

Дані показують клієнтський попит на кредитні продукти ПУМБ для малого бізнесу, серед яких особливою популярністю в теперішніх умовах користуються кредитні лінії на поповнення оборотних коштів, овердрафт і факторингові продукти.

«Малий бізнес вже давно є стратегічним напрямком у роботі банку, в якому ми з року в рік демонструємо стрімке зростання по частині кредитування. Цифри говорять самі за себе. Не дивлячись на всю складність ситуації, як для підприємців, так і для банків, ПУМБ продовжував і продовжує фінансово підтримувати малий бізнес» - коментує Директор департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ Олена Рудик.

Сьогодні ПУМБ довіряє більше 63 000 підприємств малого та мікросегменту. За результатами 2019 року банк був визнаний лідером рейтингу «Фінансовий Оскар» у номінації «Опора МСБ». 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок