Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – переможець у номінації «Опора МСБ» рейтингу «Фінансовий Оскар»!
12 травня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) посів лідируючі позиції у ряді номінацій рейтингу «Фінансовий Оскар» за підсумками 2019 року.

Так, почесне 1-е місце за досягнення у сфері кредитування й обслуговування малого та середнього бізнесу банк зайняв у номінації «Опора МСБ». З року в рік ПУМБ демонструє значні досягнення у роботі з сегментом МСБ, який є одним з найпотужніших напрямків у банку.

Крім того, банк увійшов у ТОП-5 номінації «Аграрний банк» за високі результати і активність у сфері підтримки та фінансування проектів агросектору та став другим банком у сфері споживчого кредитування у номінації «Драйвер споживання».

Вже традиційно щовесни видання «БІЗНЕС» оцінює та визначає лідерів фінансового ринку, об’єднуючи їх у рейтингу. Переможці визначаються у два етапи. На першому – претенденти відбираються експертами, виходячи з їх фінансових показників за минулий період, на другому – шляхом відкритого голосування на сайті видання, де кожен бажаючий, спираючись на свій досвід та знання ринку, може віддати свій голос за той чи інший банк.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок