Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ оплатив страхування від коронавірусу для 1,5 тисяч лікарів
17 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) забезпечить за власний кошт півтори тисячі медиків медичним страхуванням від захворювання COVID-19 (коронавірус). Страховку отримають лікарі дев’яти опорних лікарень, куди надходять хворі з COVID-19 і де, відповідно, медичні працівники перебувають у зоні підвищеного ризику зараження, а також медики лікарні швидкої допомоги міста Маріуполь.

Вже з 17 квітня страхова програма «СтопКоронавірус» від страхової компанії АСКА-Життя строком на три місяці доступна для медичних працівників Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова, Першотравенської центральної міської лікарні, міської лікарні № 3 м. Краматорськ, Маріупольської міської лікарні №4 ім. І.К. Мацука, Маріупольської міської лікарні № 9, Лікарні швидкої медичної допомоги в м. Маріуполь, Подільської міської лікарні (Одеська обл), "Спеціалізованої медико-санітарної частини" Енергодарської міської ради Запорізької області, Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака та Бердянського територіального медичного об’єднання.

«Частина лікарів, які щодня виходять на роботу, щоб стримати пандемію і врятувати життя українців, є клієнтами нашого банку. Протягом останніх тижнів ми шукали способи, як можемо бути їм корисними. Так виникла ідея зі страхуванням. ПУМБ власним коштом оплатив страховки для півтори тисячі медиків. Це все – наші клієнти, яких ми змогли застрахувати дистанційно. Страховка не має тимчасових франшиз і діє з наступного дня після заключення договору», - прокоментував керівник напрямку роздрібного страхового бізнесу ПУМБ В'ячеслав Меліхов.

Максимальна сума страхових виплат по страховці становить 10 тисяч гривень. Страховка покриває перше захворювання на COVID-19, яке призвело до лікування в умовах стаціонару або амбулаторного лікування. Розмір страхової виплати складає по 3% від страхової суми за кожен день лікування. У разі летального випадку страхова додатково виплачує платіж в розмірі 10 тисяч гривень.

«В Україні поки немає державної програми страхування медичного персоналу від коронавірусу. Тому більшість лікарів не має відповідного медичного страхування, і в разі інфікування вірусом вони змушені будуть лікуватися за власний кошт. В партнерстві з ПУМБ АСКА-Життя ініціювали програму «СтопКоронавірус», яка розрахована насамперед на лікарів, на яких, зазвичай, через ризики професії не поширюється дія звичайної медичної страховки. Такі проекти зі страхування лікарів зараз дуже необхідні. І вони можуть бути здійснені тільки в партнерстві з відповідальним бізнесом», - прокоментувала Генеральний директор  АСКА-Життя Олена Пантова.

Найближчим часом страхова програма «СтопКоронавірус» від ПУМБ та СК АСКА-Життя буде доступна і для інших медичних працівників.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок