Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Роз’яснення щодо умов надання кредитних канікул для кредитів готівкою та товарних кредитів для клієнтів-фізичних осіб ПУМБ
06 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти,

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) – один з лідерів споживчого кредитування. Станом на 1 квітня 2020 року банк обслуговує 591 795 кредитних договорів. ми розуміємо, що у зв’язку з введенням карантину, частина наших клієнтів може стикнутися із труднощами в обслуговуванні кредиту. Щоб цього не сталося, ПУМБ з 6 квітня вводить кредитні канікули для клієнтів-фізичних осіб, які мають діючі кредити на придбання товарів чи кредити готівкою від ПУМБ. Кредитні канікули не передбачають підвищення реальної відсоткової ставки та сплати комісії за їх надання.

На які кредити поширюються кредитні канікули

  • Кредитні канікули поширюються на кредити готівкою чи кредити на придбання товарів, які справно обслуговувалися позичальниками до 1 березня 2020 року
  • Кредитні канікули поширюються на кредити, для яких залишок терміну за договором складає 4 і більше місяців

Який термін дії кредитних канікул

Термін дії канікул 3 місяці з моменту погодження заявки: зменшені платежі клієнти будуть сплачувати у наступних три платіжні періоди (наступні три дати платежу по Договору).

Як буде розраховуватися оплата на період кредитних канікул

Обов’язкові платежі згідно діючого графіку, які зазвичай складаються з тіла кредиту та нарахованих відсотків,  у межах дії кредитних канікул будуть містити лише відсотки за кредитом. Тіло кредиту тимчасово нараховуватися не буде. Це дозволить на три місяці знизити фінансове навантаження  приблизно ВДВІЧІ.

Платежі по тілу кредита, які протягом кредитних канікул тимчасово не нараховувалися, потрібно буде сплатити пізніше. Ці платежі будуть рівномірно розподілені на кількість місяців, що залишилися до повного погашення кредиту за умовами кредитного договору.

ПРИКЛАД для умовного обов’язкового платежу по кредиту  10 тисяч грн строком на 24 місяці

Обов’язковий платіж до канікул 815,47 грн складається з: Обов’язковий платіж на період канікул 399,07 грн, складається з: Обов’язковий платіж після канікул 905 грн, складається з:
416,4 грн (тіло кредиту)  Тимчасово не нараховується 505,93 грн (тіло кредиту)
399,07 грн (щомісячна комісія та відсотки по кредиту) 399,07 (щомісячна комісія та відсотки по кредиту) 399,07 (щомісячна комісія та відсотки по кредиту)

Як скористатися кредитними канікулами

Клієнт, який через карантин та тимчасову втрату доходу не може обслуговувати кредит готівкою чи товарний кредит від ПУМБ, може з власної ініціативи скористатися кредитними канікулами від банку. Замовити кредитні канікули можна дистанційно. Для цього потрібно (на вибір):

Яку інформацію потрібно сказати, щоб оформити кредитні канікули

  • ІПН
  • Номер телефону
  • ПІБ клієнта

Як отримати підтвердження про активацію кредитних канікул

  • Для оформлення кредитних канікул не потрібно звертатися у відділення банку
  • Підтвердженням згоди клієнта на активацію кредитних канікул вважається заповнена на сайті банку заявка або запис телефонної розмови з працівником кол-центру
  • У день подання заявки або наступного робочого дня після нього клієнт отримає смс-повідомлення про активацію кредитних канікул, суму платежу на період канікул та після них. За робочих 5 днів до дати платежу клієнт отримає  смс-повідомлення з перерахованою сумою платежу.

З детальною інформацією про кредитні канікули для власників кредитів готівкою або кредитів на придбання товарів можна ознайомитися за посиланням.  

Нагадаємо, ПУМБ також ввів кредитні канікули для власників кредитних карток. Кредиті канікули автоматично впроваджуються та діють для всіх власників кредитних карток ПУМБ, чиї платіжні дати припадають на період з 30 березня по 30 червня 2020 року. Детальніше – за посиланням

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок