Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інформація щодо роботи відділень банку в період карантину
13 березня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти,

повідомляємо, що на сьогодні всі відділення ПУМБ працюють у штатному режимі.

Ми уважно слідкуємо за розвитком подій щодо ситуації з коронавірусом COVID-19 та вживаємо необхідні заходи щодо безпеки клієнтів та співробітників банку. Ми щодня дезінфікуємо всі приміщення та відділення банку, а також слідкуємо за станом здоров’я співробітників банку.

При цьому ми закликаємо уважно поставитися до вашого здоров’я та максимально утримуватись від відвідування багатолюдних місць, в тому числі банківських відділень, а також мінімізувати контакти з готівковими грошима. Адже саме готівка, яка проходить через сотні рук, може передавати інфекції.

Нагадуємо, що більшість банківських операцій можна здійснити через дистанційні канали обслуговування – інтернет-банкінг ПУМБ Online, банкомати, термінали самообслуговування, контакт-центр. Якщо ви ще досі не є активним користувачем діджітал-каналів, наші менеджери у відділеннях та в контакт-центрі завжди готові надати вам необхідну допомогу та консультацію щодо роботи у віддалених каналах.

Про будь-які зміни в роботі відділень ПУМБ, а також інформацію щодо рішень Нацбанку ми оперативно повідомлятимемо на сайті банку в розділі «Новини», а також на офіційній сторінці банку в Facebook

Бережіть себе.

Телефони контакт-центру:

+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290

Також ви можете зателефонувати з сайту банку

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок