Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Сплачуйте за комунальні послуги прямо в мобільному додатку ПУМБ Online
09 грудня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Подія, на яку всі довго чекали! Відтепер у мобільному додатку ПУМБ Online доступна оплата комунальних, а також послуг телебачення та інтернету.

Щоб здійснити оплату, потрібно на головній сторінці в меню обрати розділ «Послуги». Далі до ваших послуг категорії «Сплата за послуги» та «Інтернет, ТБ». За допомогою пошуку зі списку потрібно вибрати провайдера, ввести номер договору або інші необхідні дані, суму оплати та обрати картку / рахунок, з якого буде списана сума. Після проведення оплати мобільний додаток запропонує створити шаблон, щоб у майбутньому швидко сплачувати комунальні.  

«Для багатьох наших клієнтів мобільний додаток стає зручним інструментом вирішення своїх фінансових питань. Саме тому ми поступово додаємо в нього опції, які дозволяють зручно та швидко здійснити всі платежі. Оплата комунальних послуг саме з таких. Вже зараз через додаток можна сплатити послуги від основних провайдерів телекомунікаційних послуг, а також від компаній, що надають комунальні послуги в усіх регіонах України. В майбутньому кількість послуг та компаній буде розширюватися, так само, як і буде покращуватися зручність сервісу», - прокоментував директор Департаменту розвитку digital бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ Михайло Сергієнко.

Оплата послуг через мобільний додаток ПУМБ Online здійснюється без комісії.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок