Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ та ІНГО Україна випустили страховку для лижників-любителів
20 листопада 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно зі СК ІНГО Україна випустили спеціально для поціновувачів активного зимового відпочинку в Україні страховий поліс «Активна зима».

Страховий поліс «Активна зима» не лише захистить лижників та сноубордистів у випадку отримання травми, але й подбає про їхній гаманець. Ще один важливий момент – страховка покриває не лише витрати на лікування її власника у разі отримання травми, але і забезпечує лікування третіх осіб, якщо вони постраждали з вини власника страховки. Поліс коштує всього 40 грн/день.

 «ПУМБ на регулярній основі продає туристичні страхові поліси провідних страхових компаній України. Цього року в ПУМБ медичну страховку для туристичних подорожей замовили понад 5000 українців. Це все – поліси для відпочинку за кордоном. Ми ж пропонуємо «Активну зиму» для тих, хто полюбляє гірськолижні траси Буковелю, Драгобату та ін. Основною перевагою «Активної зими» є те, що поліс передбачає компенсацію за  травми, отримані на гірськолижних курортах, а також за пошкоджений інвентар», - прокоментував начальник відділу банківського страхування ПУМБ В’ячеслав Меліхов

Поліс «Активна зима» покриває:

  • Медичні витрати (ліміт 20 тис грн*)
  • Компенсацію постраждалому при настанні нещасного випадку (ліміт 30 тис грн)
  • Компенсацію за нанесення шкоди життю чи здоров’ю третіх осіб, які постраждали з вини клієнта (ліміт 10 тис грн)
  • Компенсацію за пошкодження гірськолижного інвентаря

Придбати страховку можна в усіх відділеннях ПУМБ.

 

*Відшкодуванню не підлягають витрати на придбання титанових пластин, штучних суглобів, протезів та інших медичних засобів, призначених для заміни та/або корегування функцій уражених органів

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок