Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зустрічайте акційний депозит «Master Бонус» від ПУМБ!
05 червня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує з 5 червня для власників платіжних карток Mastercard акційний строковий депозит з максимальною відсотковою ставкою – «Master Бонус». Відкрити депозит в гривні на спеціальних умовах можна до 31 липня включно у відділенні банку .

Скористатися вигідними умовами акційного депозиту «Master Бонус» можуть клієнти ПУМБ, які зареєструвалися для участі у програмі лояльності «Mastercard Rewards». Важлива умова – «Master Бонус» можна відкрити лише за умови  відкриття нового депозиту або збільшення загальної суми коштів клієнта на депозитних рахунках в ПУМБ відносно коштів, що станом на 23:59 04.06.19 були розміщені на всіх депозитах в гривні (строкових і на вимогу).

Дохідність акційного депозиту «Master Бонус» варіюється залежно від строку вкладу: відсоткова ставка на депозит у гривні строком від 6 до 18 місяців складає 18% річних. Дохідність вкладу строком від 3 місяці складає 17,6% річних у гривні.

Щоб відкрити акційний депозит, потрібно:

  • Зареєструвати одну з наступних карток на сайті програми лояльності  «Mastercard Rewards» (за необхідності, картку Mastercard можна оформити у відділенні банку): World Elite Persona, World Black Edition Persona, Platinum, Platinum Persona, Platinum soloМАНДРИ, World (карта "Дбайлива"), World Persona
  • Придбати на сайті Mastercard Rewards Подарунковий сертифікат на розміщення депозиту «Master Бонус». Вартість сертифікату – від 1000 балів (залежно від суми депозиту)
  • Роздрукувати сертифікат для пред’явлення у відділенні банку  
  • Звернутися у відділення банку. З собою потрібно мати паспорт, ІНН, сертифікат та суму, яку плануєте покласти на депозит

Акційний депозит «Master Бонус» можна оформити строком на 3-18 місяців зі щомісячною виплатою відсотків. Мінімальна сума вкладу – 10 тисяч гривень.

Більш детальна інформація про депозит – на сайті банку.

АТ «ПУМБ». Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок