Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив весняну рекламну кампанію в підтримку депозитів
23 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив рекламну кампанію на підтримку депозитних продуктів. Основною цільовою аудиторією в рамках кампанії банк вибрав українців, які мають культуру накопичення коштів, але надають перевагу альтернативним способам заощадження. Саме для них ПУМБ пропонує депозит «Вільний» - ідеальне рішення, що дає можливість не лише зберігати та примножувати гроші, а й вільно управляти заощадженнями: знімати і поповнювати 24/7 через новий мобільний додаток ПУМБ Online

Рекламна кампанія передбачає два етапи - почнеться зі спонсорського проекту з телеканалом «Україна», основне завдання якого - опрацювати «бар'єри» сприйняття продукту, і продовжиться прямою рекламою.

В ефірі каналу «Україна» вже стартували промо-ролики за участю ведучих рейтингових програм каналу - Олексія Суханова ( «Дивовижні Люди», «Говорить Україна») і Олени Рєпіної ( «Реальна містика»). «Для проекту ми вибрали героїв, які відповідають різним сегментам наших клієнтів. Ролі простих людей виконують відомі медійні обличчя України, яким довіряють телеглядачі. Для кого-то в користуванні депозитом важливий вільний доступ до засобів, для кого-то - можливість заробляти навіть на невеликому внесок, а для кого-то автоматизація процесу відрахувань на депозит. Кожен ролик не тільки демонструє переваги розміщення депозиту в банку, але і допомагає розвивати в Україні культуру збереження, накопичення і примноження коштів»- прокоментувала начальник Управління маркетингових комунікацій та брендингу ПУМБ Наталія Демиденко.

Наприклад, Олексій Суханов, один з найпопулярніших ведучих каналу «Україна», допоможе розвінчати головний страх розміщення депозитного вкладу - втрати вільного доступу до коштів у разі форс-мажору. А Олена Рєпіна покаже на своєму прикладі, що депозит - це ще й чудова можливість додаткового доходу.

Спонсорський проект триватиме до 30 квітня включно. Також в квітні в підтримку депозиту «Вільний» стартувала масштабна національна рекламна кампанія за участю Олексія Суханова. «Зніматися в проекті було легко з двох причин: по-перше, я є клієнтом банку і знаю продукт. По-друге, я належу до такого типу людей, яким важлива фінансова мобільність, важливо мати доступ до своїх коштів в будь-який час», - прокоментував Олексій Суханов.

Над ідеєю рекламної кампанії працювала комунікаційна агенція MullenLowe Adventa. «Донести переваги продукту до широкого кола споживачів, розвіяти їх сумніви і страхи - саме з такими викликами ми зіткнулися в ході розробки кампанії», - поділилася своїми враженнями від проекту Світлана Шинкаренко, СЕО MullenLowe Adventa. - «Ідея, яку запропонувала наша агенція, - оригінальна і в той же час зрозуміла: писати двома руками відразу вкрай складно, але зробити це значно простіше, якщо писати одне і те ж слово обома руками одночасно. Саме так - просто і зручно - працює депозит «Вільний» від ПУМБ».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок