Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Скористайтеся пільговим періодом від ПУМБ на оплату комунальних послуг
30 серпня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

При оплаті комунальних послуг через ПУМБ online власники кредитних карток «ВСЕМОЖУ» і «soloМАНДРИ» зможуть скористатися грейс-періодом в 62 дні. Незалежно від того, використовує клієнт грейс-період чи ні, комісія при оплаті комунальних послуг та послуг доступу в інтернет, а також за поповнення мобільного телефону через ПУМБ online не стягується. В цілому, клієнти ПУМБ можуть без комісії здійснити оплати понад 700 компаніям, які надають комунальні та телекомунікаційні послуги по всій Україні. 

«Ми в ПУМБ обрали курс на вирішення завдань клієнтів. Глибоке розуміння їхніх потреб дозволило вчасно оновити наші кредитні картки таким чином, щоб вони стали зручним і актуальним інструментом вирішення будь-яких завдань, в тому числі і оплати комунальних послуг. До слова, в структурі витрат власників карток ПУМБ оплата «комуналки» входить в ТОП-5 платежів за кількісною ознакою. Крім того, в процесі спілкування з клієнтами ми виявили велику потребу додати грейс-період саме для цього виду патежа», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.

Оформити кредитні картки можна, попередньо заповнивши заявку на сайті ПУМБ. Крім того, картку можна замовити в Viber і забрати її в найближчому відділенні.

Нагадаємо, за різними джерелами українці віддають за «комуналку» до 20% від зарплати. За даними Державної служби статистики в червні 2018 року населення сплатило за житлово-комунальні послуги 4,5 млрд грн, що становить 111,8% нарахованих за період сум. Навіть при такому відповідальному ставленні загалом по країні на кінець червня 2018 року заборгованість по оплаті «комуналки» становить 39,3 млрд грн (без урахування електроенергії).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок