Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ випустив першу в Україні металокерамічну карту
06 червня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) випустив першу в Україні лімітовану серію VIP-карт. Ексклюзивна чорна карта від Mastercard виготовлена з металокераміки та має унікальний дизайн. На сьогодні ця карта є топовою в Україні з точки зору довговічності та вартості виробництва.

Карта випускається на базі преміального продукту World Elite Mastercard® з технологією безконтактної оплати.

«Цю карту неможливо замовити у відділенні - вона видається тільки для VIP-клієнтів, які обслуговуються в банку багато років поспіль. Це наш спосіб подякувати клієнтам за те, що протягом вже довгого часу вони вибрали наш банк своїм партнером для бізнесу і фінансовим консультантом для життя», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ. 

Металокерамічні карти відрізняються від пластикових аналогів міцністю та довговічністю. У світі таких карт немає в масовому виробництві - вони виготовляються за індивідуальними замовленнями.

VIP-карти отримали 120 учасників клубу Persona. Карта випущена до діючого рахунку клієнта і зберігає умови і тарифи відповідно до договору за рахунком.

Клієнти ПУМБ, які отримали іменну металокерамічну карту, можуть скористатися рядом переваг від Mastercard: доступом в бізнес-зали аеропортів Києва, Будапешта, Бухареста, Відня, Праги, Москви, Тбілісі, Батумі, знижками на послуги готелів, фітнес-клубів і ресторанів, а також багатьма іншими перевагами.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок