Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ буде обслуговувати пенсіонерів в усіх відділеннях мережі
21 травня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до переліку банків, уповноважених Міністерством Фінансів для здійснення виплат пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Тепер клієнти, як зарплатних проектів ПУМБ, так і потенційні клієнти, які саме обирають обслуговуючий банк, зможуть користуватися послугами ПУМБ, отримуючи пенсію. Крім того, для зручності клієнтів співробітники ПУМБ візьмуть на себе оформлення всіх необхідних документів для Пенсійного фонду.

Себастіан Рубай, заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу, підкреслив: «Раніше наш банк міг обслуговувати пенсіонерів в певних містах, а це тільки 143 відділення банку. Тепер вся мережа почне виплачувати пенсії, грошову допомогу та зарплату бюджетникам. ПУМБ зможе обслуговувати пенсіонерів на всіх підприємствах - зарплатно-карткових проектах банку, співпрацювати з усіма районними Пенсійними фондами».

Перемога банку в конкурсі свідчить про високу надійність ПУМБ.

Артур Загородников, заступник Голови Правління ПУМБ з розвитку бізнесу, зазначив: «У цьому році Мінфін провів дуже ретельну процедуру підготовки та проведення конкурсу. Допускалися банки з бездоганною репутацією, широко представлені по всій території України. Серед обов'язкових умов були також відсутність порушень банківського законодавства та дотримання всіх економічних нормативів Нацбанку України. Крім того, банки не повинні мати фінансової заборгованості перед Фондом гарантування вкладів фізичних осіб зі сплати зборів, штрафів, пені, а також заборгованості по сплаті податків. ПУМБ повністю відповідав усім вимогам і був допущений до конкурсу у встановлені терміни».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок