Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ТЕСТДРАЙВ і soloМАНДРИ - кращі банківські продукти за версією FinAwards 2018
24 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Відразу два продукти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) стали лідерами рейтингу FinAwards 2018 від провідних фінансових порталів України - Minfin.ua і Finance.ua.

Карта soloМАНДРИ стала лідером в номінації «Краща кредитна карта VIP». Участь у номінації взяли 5 провідних українських банків. При оцінці враховувалися такі критерії, як складність процесу оформлення карти, вартість випуску та обслуговування, дизайн, технологічність.

Переможцем в категорії «Кращий кредит готівкою» став ТЕСТДРАЙВ від ПУМБ. Всього в номінації взяли участь 22 продукту від 13 українських банків. Порівнювалися максимальна сума і термін кредитування, ефективна процентна ставка, види комісій та особливості погашення.

«Клієнт і його потреби завжди були в фокусі діяльності банку. Ці нагороди - підтвердження того, що ми рухаємося в правильному напрямку: нашим продуктам довіряють і визнають їх кращими на ринку. Створювати зрозумілі та зручні продукти, якими українці користуються із задоволенням, нам дозволяє глибоке розуміння клієнтського досвіду і прагнення стати кращим банком для наших клієнтів», - прокоментував заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай.

Перелік всіх номінацій доступний за посиланням.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок