Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ відзначено в 15 номінаціях рейтингу «50 провідних банків України»
26 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до десятки кращих за версією рейтингу «50 провідних банків України», посівши 8 місце, а також був відзначений в 15 номінаціях.

Перше місце банку принесла перемога в номінації «Кредит готівкою». Почесне друге місце ПУМБ отримав в рейтингу «Карткові кредити» та «Ощадний вклад», а також увійшов до трійки лідерів в номінації «Преміальний банкінг». Ще в трьох номінаціях - «Інкасація коштів», «Обслуговування юридичних осіб» та «Овердрафти» ПУМБ увійшов до ТОП-5, а в номінаціях «Інтерні-банкінг», «Зарплатні проекти» та «Обслуговування фізосіб у відділенні» ПУМБ зайняв 7- е і 6-е місця відповідно.

Високо оцінено професіоналізм топ-менеджменту ПУМБ. Так заступник Голови Правління ПУМБ Олексій Волчков був визнаний найкращим корпоративним банкіром 2018 року. Себастіан Рубай, заступник Голови Правління увійшов в ТОП-3 номінації «Кращий роздрібний банкір», Ігор Кожевін - в ТОП-5 номінації «Кращий фінансовий директор», Сергій Кудлай, керівник центру операційної підтримки - в ТОП-5 номінації «Кращий операційний директор».

«Той факт, що ПУМБ потрапив до шорт-листів 15 номінацій, в двох з яких ми отримали перші місця, свідчить про правильно обрану стратегію розвитку. З року в рік ми зміцнюємо позиції банку в різних сегментах, надаючи нашим клієнтам більш якісний та зручний сервіс, підкріплений надійністю та бездоганною репутацією банку», - прокоментував Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.

Рейтинг "50 провідних банків України" доступний за посиланням.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок