• Приватним клієнтам
Для бізнесу
Банк сьогодні
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороду від Commerzbank
25 квітня, середа

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) отримав нагороду Commerzbank AG за високий рівень якості обробки комерційних платежів (STP-rate).

Щорічно Commerzbank AG оцінює роботу з банками-контрагентами, визначаючи якість здійснюваних ними платежів та ступінь автоматичної обробки операцій в банку-кореспонденті (STP - Straight Through Processing). Нагорода підтверджує високі стандарти роботи ПУМБ, а саме якісне заповнення платіжних інструкцій згідно з міжнародними стандартами, що дозволяє швидко обробляти платежі ПУМБ без ручного втручання на боці банку-кореспондента.

У Commerzbank відзначили, що високі вимоги до форматування SWIFT-повідомлень, яких дотримуються в ПУМБ, дозволяють банку-кореспонденту автоматично обробляти платежі на користь одержувачів, скорочуючи тим самим час доставки платежу бенефіціару. Для клієнтів банку це означає своєчасне зарахування відправлених коштів на рахунок одержувача.

Нагадаємо, що Commerzbank раніше вже відзначав високу якість роботи банку.

Зворотний зв'язок