Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція від Mastercard та ПУМБ: вигравайте Apple iPhone X або Samsung Galaxy S9
23 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 23 квітня по 3 червня власники карток Mastercard від ПУМБ матимуть шанс щотижня виграти стильні футболки, жилетки та рюкзаки.  Головні призи –телефон Apple iPhone X або Samsung Galaxy S9.

Для участі в акції необхідно:

Одноразово зареєструвати будь-яку картку Mastercard від ПУМБ на промо-сторінці win.pumb.ua та обрати головний приз. Покупки по іншим карткам Mastercard від ПУМБ цього власника автоматично приймають участь в акції.

Розраховуватись карткою можна у будь-яких магазинах на суму від 20 грн за одну операцію. Кожна покупка буде автоматично приймати учать у акції (додаткової реєстрації чеків не потрібно)

Щотижня по четвергам серед усіх транзакцій, які було виконано протягом попереднього тижня, буде проходити розіграш. З допомогою random.org визначатимуться переможці.

Щотижневі подарунки – стильні футболки, жилетки та рюкзаки .

Один раз на два тижні буде розіграно головний приз - Samsung Galaxy S9 або Apple Iphone X

 

Деталі акції у розділі Акції

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок