Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ першим в Україні надав послугу відкриття ескроу-рахунків
08 грудня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) перший в Україні банк, який почав надавати послуги власникам домінуючого контрольного пакета акціонерних товариств за процедурою squeeze-out.

Squeeze-out поширена практика в світі, при якій власник контрольного пакета акцій, має право вимагати від міноритаріїв продати свої папери, ставши таким чином єдиним власником компанії.

Для викупу акцій тепер достатньо оголосити про свої наміри міноритарним акціонерам і відкрити рахунок умовного зберігання ескроу в ПУМБ, перерахувавши на нього кошти для оплати вартості акцій міноритарних акціонерів. Не чекаючи отримання коштів іншою стороною, власник стає єдиноправним власником статутного фонду компанії.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок