Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Смартфон за розрахунки карткою Mastercard від ПУМБ
14 листопада 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 14 листопада по 24 грудня 2017 року реєструйте вашу картку Mastercard від ПУМБ на сайті win.pumb.ua та вибирайте приз − Samsung Galaxy S8 або iPhone8. Тепер при розрахунку карткою Mastercard від ПУМБ за покупки у будь-яких магазинах на суму від 20 грн за одну операцію, ваша кожна покупка буде брати участь в акції автоматично. Так само ваші покупки за іншими картками Mastercard від ПУМБ візьмуть участь в акції.

Щотижня по четвергах буде проходити розіграш серед усіх транзакцій, здійснених протягом попереднього тижня, за допомогою випадкового вибору на random.org. Щотижня розігрується 20 стильних кофтин та один смартфон. З переможцем зв'язується агентство-виконавець акції.
Приємних вам покупок і сюрпризів!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок