Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

День заощаджень в ПУМБ
02 листопада 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Всесвітній день заощаджень в Україні − соціально важливий проект, який підвищує рівень фінансової грамотності населення, формує навички заощадження і управління власними фінансами. Незалежна асоціація банків України (НАБУ) вже шостий рік поспіль проводить Всесвітній день заощаджень в Україні 31 жовтня за ініціативою банків-членів НАБУ та за підтримки Фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse.

З 26 по 31 жовтня Дні відкритих дверей пройшли у відділеннях ПУМБ в 5 містах: Києві, Запоріжжі, Львові, Маріуполі та Одесі. В гостях у банку побували пенсіонери, школярі, викладачі, клієнти та не клієнти банку. Співробітники ПУМБ провели лекції з фінансової грамотності, а також екскурсії по банку. Дорослі гості дізналися про продукти та послуги банку, правила безпечного користування ними, на що звертати увагу при виборі банку, продукту або послуги, як можна самостійно управляти фінансами у віддалених каналах. Діти познайомилися з роботою співробітників банку, побували в сховищі, побачили інкасаторську машину і кейс, дізналися про професії банку та можливості кар'єрного росту.

Крім того, ПУМБ став учасником сімейного свята «День заощаджень в Україні», організованого НАБУ 29 жовтня в Києві на локації «Всі. Свої » на вул. Десятинній. Для дітей і батьків відбулась розважальна програма: фінансові вікторини, конкурси, майстер-класи, шоу-програма з аніматорами. Співробітники банку спілкувалися з батьками і дітьми, консультували з фінансових питань.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок