Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ почав оформляти кредити готівкою в Маріуполі
27 вересня 2017

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) почав видавати кредити готівкою жителям Маріуполя на відкритому ринку. До цього банк кредитував тільки тих, хто отримував зарплату через ПУМБ. Кредити готівкою на суму до 200 тис. грн. можна оформити на термін до 48 місяців.

«У зв'язку з особливим статусом міста, в Маріуполі пропозиція кредитування від банків була обмеженою. Але підприємства працюють, місто розвивається, і попит на кредити залишається. Ми побачили в цьому можливість. Тільки за перший тиждень роботи з відкритим ринком банк видав жителям Маріуполя кредити готівкою на суму 200 тис. грн», - зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

Щоб оформити кредит готівкою, потрібно бути громадянином України віком від 25 до 70 років, бути офіційно працевлаштованим останні шість місяців або ж отримувати дохід як СПД, пенсію. Кредит оформляється всього за одну годину. Застава або поручитель для отримання такого кредиту також не потрібні.

Для пенсіонерів діють особливі умови - платежі по кредиту готівкою для пенсіонерів у віці 60-70 років можуть бути нижчими порівняно зі стандартними умовами.

Погашення кредитів легко здійснювати у терміналах самообслуговування або через інтернет-банкінг. Комісію за дострокове погашення кредитів готівкою ПУМБ не бере.

Новини банку

arrow