Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ почав продавати страховку для лікування онкології та складних захворювань
16 серпня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ почав продавати програму медичного страхування «Best Doctors» у своїх відділеннях. Така програма з'явилася в Україні тільки у 2017 році та покриває організацію та оплату лікування ряду критичних захворювань у провідних клініках світу. Best Doctors покриває витрати на суму 1 млн євро для таких захворювань: лікування злоякісних новоутворень; шунтування коронарної артерії; заміна або відновлення клапанів серця; нейрохірургічне втручання; пересадка органів/тканин від прижиттєвого донора.

Страховку можна купити в будь-якому відділенні ПУМБ, де є зона «Persona». Щоб оформити страховку, потрібні паспорт та ІПН. Вартість страховки залежить від віку людини, для якої оформляють програму. В середньому, це 300 євро на рік за курсом НБУ. Таку програму можна купити також для дітей у віці від 1 місяця до 18 років: вартість складе від 120 євро на рік по курсу НБУ.

Програму «Best Doctors» банк ПУМБ запустив спільно зі страховою компанією «АХА Страхування». Медичний супровід клієнта організацію переїзду, розміщення, лікування, тощо виконує «Best Doctors». Компанія була заснована 1989 року в Бостоні, США двома професорами Гарвардського університету. А сьогодні Best Doctors це 30 мільйонів клієнтів у більш ніж 100 країнах, а також більш ніж 53 000 лікарів по всьому світу та понад 450 вузьких спеціалізацій лікарів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок