Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Візьміть у відпустку до Європи картку Visa від ПУМБ і вигравайте автомобіль
17 липня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Картка Visa від ПУМБ робить подорож комфортною – не треба постійно міняти валюту та весь час тримати при собі готівку. А якщо це мандрівка Європою, то це також гарна можливість взяти участь у акції «Подорожуйте Європою – і отримайте шанс виграти призи від Visa!» та виграти екшн-камеру GoPro Hero 5 black або один з трьох позашляховиків Renault Duster. Акція діє до 30 вересня 2017 року.

Взяти участь в акції просто:     

  1. Розрахуватись будь-яким типом картки Visa від ПУМБ за товари, роботи чи послуги через POS-термінал у торгово-сервісних мережах у Європі.
  2. Зареєструвати відповідну покупку через форму реєстрації на сайті visa-promotions.com. Можна реєструвати необмежену кількість операцій. Чим більше оплат картками Visa від ПУМБ, тим більше шансів на перемогу.
  3. У разі виграшу підтвердити операцію випискою із банку або надати усі зареєстровані чеки за день виграшної транзакції.

Переможці будуть визначатися за допомогою сервісу random.org шляхом випадкового відбору серед усіх зареєстрованих покупок учасників: щотижня 3 переможці (всього 33 особи), у кінці акції 3 переможці.

З офіційними правилами акції можна ознайомитись тут.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок