Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Поповнювати World of Tanks без комісії можна в PayHub.com.ua від ПУМБ карткою будь-якого банку
30 червня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Геймери World of Tanks можуть поповнювати рахунок без комісії в сервісі онлайн-платежів PayHub. Заплатити можна карткою будь-якого українського банку. Гроші надійдуть за лічені хвилини. Реєструватися в сервісі не обов'язково.   

Також без комісії можна поповнювати баланс у World of Warplanes і World of Warships.

У PayHub.com.ua будь-якою карткою можна поповнювати рахунок мобільного телефону, платити комуналку та інтернет, переказувати гроші з картки на картку. На відміну від подібних онлайн-сервісів, надійність PayHub гарантує банк ПУМБ, який входить до групи найбільших.

Щоб безпечно платити онлайн на PayHub.com.ua, не обов'язково реєструватися на сервісі. Але якщо зареєструєшся – перші три місяці платиш без комісій за комунальні послуги. За реєстрацію платити не потрібно.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок