Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Автоцивілку тепер можна купити в ПУМБ
22 червня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ почав продавати у своїх відділеннях поліси автоцивілки або ОСЦПВО (обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів). Поки що поліси доступні у відділеннях банку в Києві, Білій Церкві, Вінниці, Житомирі, Прилуках, Умані, в Чернігові та Черкасах. Надалі розглядається можливість продажу полісів автоцивілки в усій мережі банку.

Переваги покупки полісів ОСЦПВО в ПУМБ:

  • Можливість оформлення полісу зі страховою компанією-учасником системи прямого врегулювання збитків. У цьому випадку при ДТП, власник полісу може отримати виплату безпосередньо у свого страховика, а не у страховика винної сторони.
  • Можливість оформлення полісу з відстрочкою вступу в силу полісу на 90 днів. Це дозволяє планувати витрати та не турбуватися про завершення поточного полісу. Також у випадку подорожчання вартості полісу ОСЦПВО у майбутньому, це дозволить оплатити поліс за поточними тарифами та заощадити.
  • 0 грн франшиза при покупці ОСЦПВО разом із ДСЦПВ (добровільна автоцивілка). При покупці полісу ОСЦПВО разом із полісом ДСЦПВ, в рази збільшується не лише сума покриття відповідальності, але також знижується ліміт франшизи по 2 полісах одночасно.
  • Знижка на поліс до 20%. Якщо клієнт більше року не потрапляв у ДТП в якості водія будь-якого транспортного засобу, то застосовується знижка 5%. Якщо більше 2-х років – знижка 10%. Якщо більше 3-х років – знижка 15%, а якщо 4 і більше років – знижка 20%.
  • Доставка оригіналу полісу за адресою, яку вкаже клієнт.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок