Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ і Visa представляють перший в Україні платіжний стікер з безконтактною технологією Visa payWave спеціально до Євробачення-2017
25 квітня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і Visa запускають новий продукт – безконтактну Prepaid картку (передплачену) у форматі стікера для гостей Євробачення-2017.

Безконтактний стікер можна наклеїти на будь-який предмет, наприклад, на мобільний телефон. Щоб швидко і комфортно здійснювати платежі досить прикласти стікер до терміналу з символом безконтактних платежів де є логотип Visa payWave. 

Також за допомогою Prepaid картки можна оплачувати комунальні послуги без комісії через сервіс онлайн-платежів PayHub.

Для отримання Prepaid картки досить пред'явити діючий номер мобільного телефону будь-якого українського оператора мобільного зв'язку. На один номер телефону можна оформити тільки одну Prepaid картку.

Prepaid  картку від ПУМБ можна отримати безкоштовно на території інноваційного стенду Visa у фан-містечку Євробачення (Eurovision Village), який буде працювати з 4 по 14 травня 2017 року з 13.00 до 21.00 на вул. Хрещатик (між вулицями Б.Хмельницького та Прорізною).

Всі власники безконтактних карток Visa від ПУМБ зможуть скористатися спеціальними пропозиціями на території фан-містечка Євробачення, наприклад, придбати сувенірну продукцію Євробачення-2017 зі знижкою 10% за умови безконтактної оплати від 500 грн. 

Поповнити Prepaid картку можна за допомогою сервісу Card-to-Card (з картки на картку) від ПУМБ без комісії.

Переказ коштів з Prepaid картки від ПУМБ на карту іншого банку здійснюється з комісією 1% від суми +5 грн.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок