Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив новий інтернет-банкінг ПУМБ Online: ТОП-10 новацій
24 березня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ завершує перехід на новий інтернет-банкінг ПУМБ Online. Новий сервіс буде доступний за звичним посиланням https://online.pumb.ua. Логін і пароль для клієнтів залишилися такими ж, як і раніше. Під час переходу на нову версію можлива недоступність систем сервісу, і банк наперед просить вибачення за тимчасові незручності.

ТОП 10: що спробувати в ПУМБ Online?

1. Користуйтесь онлайн-банкінгом з різних пристроїв завдяки адаптивному дизайну.

2. Вибирайте відповідну аватарку.

3. Знімайте або встановлюйте обмеження на використання своєї картки за кордоном.

4. Спілкуйтеся з Центром обслуговування клієнтів ПУМБ в онлайн-чаті. Середній час очікування відповіді близько 30 секунд.

5. Створюйте шаблони для своїх комунальних та інших платежів і платіть прямо зі стартової сторінки.

6. Переказуйте гроші на картку будь-якого банку зі свого рахунку. При цьому в ПУМБ Online такі перекази дешевші, ніж на інших ресурсах банку.

7. Без комісії переказуйте гроші на свій рахунок в ПУМБ з карток інших банків.

8. Оформляйте депозит по-новому крім звичної таблиці ставок тепер допоможе візуальний підбирач.

9. Підключайте або відключайте Автопролонгацію / Капіталізацію відсотків за своїм депозитом. Раніше для цього знадобилося б іти у відділення банку.

10. Переводьте покупку по кредитній картці ВСЕМОЖУ на умови оплати рівними частинами, наче в розстрочку. Раніше для цієї операції потрібен був дзвінок до Центру обслуговування клієнтів ПУМБ.

ПУМБ запропонував своїм клієнтам новий ПУМБ Online в лютому 2017 року. Тоді одночасно були доступні як попередня версія системи, так і нова. За цей час клієнти ПУМБ допомогли банку виявити недоробки та запропонувати покращення. Банк уже виправив близько 40% помилок, отриманих в результаті зворотного зв'язку. Інші вдосконалення в роботі прямо зараз або заплановані до реалізації.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок