Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вигравайте подорож у Ріо від банку ПУМБ за розрахунки картками Visa!
08 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 7 листопада по 25 грудня 2016 року ПУМБ проводить акцію VisaFest для своїх клієнтів з будь-якими картками Visa. Приєднуйтесь до акції та вигравайте неймовірну подорож у Ріо-де-Жанейро! А ще – щотижня 50 найактивніших учасників акції отримають набір солодощів Львівської майстерні шоколаду.

Отримати шанс виграти поїздку в Ріо легко:

1. Один раз за весь період акції зареєструвати свої картки Visa від ПУМБ на промосторінці: win.pumb.ua.

2. Розраховуватися за покупки або послуги зареєстрованими картками Visa на суму від 20 грн одним чеком якомога частіше в період дії акції. Кожна така покупка бере участь в акції автоматично. Чим більше оплат з Visa – тим більше шансів поїхати в Ріо!

29 грудня 2016 року ми дізнаємося ім'я переможця, який поїде в Ріо-де-Жанейро! Розіграш поїздки відбудеться за допомогою random.org серед усіх оплат, здійснених зареєстрованими картками Visa від ПУМБ.

Крім цього, щотижня 50 найбільш активних учасників акції – за загальною кількістю оплат за тиждень – отримуватимуть набір солодощів Львівської майстерні шоколаду.

Перевіряти щотижня, чи отримує учасник солодощі, а 29.12.2016 дізнатися, чи виграв він головний приз, можна на сторінці: win.pumb.ua за номером мобільного телефону, який було використано при реєстрації картки.

Більше покупок з карткою Visa від ПУМБ – більше шансів виграти неймовірну подорож!

Дізнайтеся більше про акцію VisaFest в Правилах акції

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок