Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вирушайте на Берлінале з Mastercard® від ПУМБ
20 жовтня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Розраховуйтеся преміальною карткою Mastercard® від ПУМБ (Gold, World, Platinum, World Elite) через POS-термінали та/або в мережі Інтернет з 20.10.2016 до 20.12.2016 включно та отримайте унікальну нагоду відвідати Берлінський міжнародний кінофестиваль (Берлінале)!

Щороку у лютому Берлін стає меккою для кінематографістів і поціновувачів кіно. Берлінале є одним з найпрестижніших і найбільш відвідуваних кінофестивалів. 67-й Берлінський міжнародний кінофестиваль збере найяскравіших зірок сучасності на одному червоному килимі. Подорож на Берлінале* – це ваша унікальна можливість опинитися за лаштунками однієї з найгучніших кіноподій світу. Столиця Німеччини збирає найвідданіших фанатів кіномистецтва – Ви можете стати одним із них!

Тож частіше розраховуйтеся преміальною карткою Mastercard® від ПУМБ та отримуйте більше шансів виграти дивовижну подорож до Берліна!

*Подорож на Берлінале означає сертифікат, що надає можливість отримати переможцеві та особі, що його супроводжує, поїздку до м. Берлін (Німеччина) на три дні (в період з 12.02.2017 року по 18.02.2017 року).

Поїздка включає такі послуги:

- авіапереліт Київ – Берлін – Київ;

- трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання;

- проживання у готелі рівня не нижче 4 зірок;

- квитки на відвідування показу фільмів згідно з програмою Берлінського міжнародного кінофестивалю;

- інші розважальні заходи, які визначає організатор (Priceless Surprises).

УВАГА! Для отримання Заохочення Акції Переможцю Акції та особі, що його супроводжує, потрібно мати відкриту візу Шенгенської зони. У  разі відсутності в Учасника Акції, який здобув право на отримання Заохочення Акції, відкритої візи Шенгенської зони, Замовник/Виконавець має право відмовити такому Учаснику Акції у врученні Заохочення Акції та перейти до Резервного переможця без жодних компенсацій, пов'язаних з такою відмовою!

Акція діє з 20.10.2016 до 20.12.2016 включно по всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих територій.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок