Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Розраховуйтесь картою Visa від ПУМБ та беріть участь в акції «Великі цілі досяжні»
17 червня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 20 червня 2016 р.  усі власники карт Visa  від ПУМБ мають можливість виграти велосипед AUTHOR REFLEX 28  або плазмовий телевізор Philips 40PFH5500/88 на вибір, а також  футболки від українського бренду HEYDAY.

Для участі в акції достатньо здійснити покупку картою VISA на суму від 1 грн. та зареєструвати чек за допомогою спеціальної форми на сайті win.pumb.ua.

Акція «Великі цілі досяжні» триватиме до 14 серпня 2016 р. Розіграші відбуваються по четвергах серед усіх операцій, виконаних та зареєстрованих минулого тижня (з понеділка по неділю включно) з публікацією результатів розіграшу на протязі 10 робочих днів. Переможців буде обрано за допомогою random.org.

Перевірити результати можна буде на сторінці win.pumb.ua за номером мобільного телефону, який було використано під час реєстрації чека.

Чим більше розрахунків картами VISA від ПУМБ – тим більше шансів на виграш!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок