Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відділення ПУМБ нового формату відкрилося в Херсоні
14 квітня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відкрив у Херсоні нове відділення - у новому форматі «міні-відділення» без каси і з використанням нової сервісної моделі обслуговування з фокусом на онлайн-сервіси ПУМБ, яку банк тестує у флагманському відділенні на Хрещатику з грудня 2015 року.

Нове відділення ПУМБ в Херсоні не надає касові послуги у звичному для клієнтів форматі. Можливість погашати кредити і вносити готівку на розрахунковий рахунок тут реалізована за допомогою терміналів самообслуговування (ПТКС).

У відділенні обладнана зона самообслуговування з планшетами з доступом у «ПУМБ online». Клієнти можуть самостійно здійснити комунальні платежі, перевести гроші, купити залізничні квитки, оформити або поповнити депозит, замовити нову карту до рахунку і т. д. Менеджери відділення допомагають клієнту розібратися, як самостійно у віддалених каналах управляти своїми продуктами в ПУМБ і користуватися онлайн- сервісами.

Новий формат «міні-відділення» передбачає невелику площу та розміщення в безпосередній близькості від основного відділення ПУМБ, яке може бути єдиним у місті або досить завантаженим. Зокрема, нове відділення розташоване в 300 метрах від ПУМБ №1 у м. Херсон. Також новий формат може бути використаний для розширення мережі ПУМБ у населених пунктах від 50 тисяч мешканців.

«Завдяки фокусу на навчанні клієнтів користуванню інтернет-банкінгом і активним консультаціям, відділення нового формату в Херсоні дозволить знизити навантаження на найближчі відділення ПУМБ. Крім того, ми очікуємо зростання частки клієнтів, що віддають перевагу онлайн-послугам та онлайн-платежам замість обслуговування у відділеннях за такими ж операціями. Загалом, близько 70% послуг у ПУМБ клієнт може отримувати віддалено, через інтернет-банкінг», - зазначила Наталія Косенко, заступник голови правління з розвитку мережі ПУМБ.

Як повідомлялося раніше, перше відділення в рамках такої сервісної моделі, спрямованої на зростання користування онлайн сервісами, Перший Український відкрив у грудні 2015 у Києві на вул. Хрещатик. У цьому відділенні вперше в ПУМБ організована зона самообслуговування, а менеджери орієнтовані на активну консультацію біля планшетів та ноутбуків для самостійної роботи клієнтів.


Адреса: м. Херсон, пр. Ушакова, 50 (Суворовський район). Відділення розташоване в 300 метрах від відділення №1 ПУМБ у м. Херсон.

Режим роботи: понеділок - п'ятниця 9-00 - 18-00, без перерви

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок