Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує корпоративним клієнтам додатковий захист 3D Secure
06 квітня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) надає можливість всім власникам корпоративних карток підключити технологію 3D Secure для безпечних платежів в інтернеті. В момент здійснення онлайн-платежу технологія додатково ідентифікує клієнта шляхом відправлення йому SMS-повідомлення з ОТР-паролем для підтвердження санкціонованого списання коштів з рахунку.

Уже з 11 квітня 2016 року здійснення операцій купівлі товарів і послуг в мережі інтернет по корпоративних картках ПУМБ можливе лише при підключенні послуги 3D Secure.

Новий сервіс не передбачає жодних додаткових комісій. Самостійно підключити 3D Secure клієнт може в інтернет-банкінгу «ПУМБ online Корпоративний» в розділі «Корпоративні картки». Для цього необхідно для кожної корпоративної картки, через яку клієнт планує здійснювати розрахунки в інтернеті, заповнити чек-бокс «Включити 3D Secure» і ввести актуальний номер мобільного телефону власника картки.

Нагадуємо, що з жовтня 2015 року для корпоративних клієнтів ПУМБ в системі «ПУМБ online Корпоративний» також доступний сервіс отримання виписок про рух коштів на корпоративних картках підприємства, а також формування реєстрів операцій на корпоративних карткових рахунках за необхідний період. Наявність на виписках електронного підпису співробітника банку дозволяє одразу ж використовувати їх в бухгалтерській звітності підприємства. 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок