Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ завершив виплати коштів вкладникам ПАТ «ІНТЕГРАЛ-БАНК»
30 березня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) завершив виплати грошових компенсацій вкладникам неплатоспроможного ПАТ «Інтеграл-банк», що він здійснював як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. ПУМБ здійснював виплати гарантованих сум вкладів з 12 лютого до 24 березня 2016 року.

Наразі ПУМБ продовжує виплату гарантованих сум вкладів клієнтам АТ «Банк «Фінанси та Кредит» - фізичним особам, кошти яких підлягали відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. Виплати здійснюються у будь-якому працюючому відділенні Першого Українського по всій території України.

Загалом за 2015 рік ПУМБ вже виплатив 2,25 млрд грн вкладникам неплатоспроможних банків як банк-агент ФГВФО. Для комфорту вкладників усіх банків, які отримують компенсації ФГВФО, у Першого Українського діє онлайн реєстрація на сайті банку http://pumb.ua/ua/fgv/, де 24/7 можна забронювати час для отримання виплати та обрати найближче відділення ПУМБ.

Привабливі пропозиції від ПУМБ для вкладників банків, які наразі отримують компенсації ФГВФО, - депозити «Дохідний» та «Вільний», що дозволяють ефективно розпорядитись коштами з вкладу та отримати додатковий дохід.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок