Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інтернет-банкінг ПУМБ для корпоративних клієнтів рекомендований для бухгалтерів і бізнесу за версією «Дебет-Кредит»
25 березня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Журналісти «Дебет-Кредит», видання для бухгалтерів, провели тестування інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для корпоративних клієнтів і рекомендують його бухгалтерській спільноті та бізнесу, про що виданий відповідний Сертифікат. «Те, що ми побачили під час тестування, нас надзвичайно зацікавило, – зазначають у виданні. - Інтернет-банкінг дозволяє працювати з банківськими рахунками клієнта з будь-якої точки світу, синхронізувати роботу банкінгу та бухгалтерської програми клієнта, працювати одночасно з усіма рахунками, відкритими в ПУМБ, навіть по різних підприємствах ... ».

Інтернет-банкінг «ПУМБ online» працює для корпоративних клієнтів з 2012 р. Сьогодні його використовують понад 18 тисяч клієнтів-юридичних осіб. Інтернет-банкінг Першого Українського для корпоративних клієнтів, на відміну від готових рішень з попередньо встановленими характеристиками, розроблений і продовжує доповнюватися зараз за активної участі клієнтів за їх побажаннями. Зокрема, зараз завершуються роботи з посилення модуля для управління корпоративними картами.

Для зручності корпоративних клієнтів ПУМБ запустив відповідну програму для планшетів на базі Android у кінці 2015 року.

Огляд про функціонал інтернет-банкінгу для корпоративних клієнтів «ПУМБ online» доступний на сайті «Дебет-Кредит».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок