Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Виграйте подорож на Каннський кінофестиваль від ПУМБ та МастерКард на двох
11 березня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запрошує своїх клієнтів-власників преміальних карток MasterCard до участі в акції «Подорож на Каннський кінофестиваль 2016 від MasterCard® і ПУМБ», яка триватиме до 20.04.2016 р.

В акції можуть взяти участь клієнти банку, які в період дії акції здійснять покупки в будь-яких магазинах або мережі інтернет за допомогою будь-якої преміальної картки MasterCard від ПУМБ (Gold, World, Platinum, World Elite).

Переможець акції виграє поїздку на двох на Каннський кінофестиваль в період з 19 по 21 травня 2016 р. Поїздка включає в себе: авіапереліт Київ - Ніцца - Київ; трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання в м. Канни, проживання та харчування в готелі рівня не нижче 4 зірок; квитки на відвідування показів фільмів згідно з програмою Каннського фестивалю; інші розважальні заходи, які визначає організатор (Priceless Surprise).

Для участі в акції вам необхідно всього лише один раз зареєструвати будь-яку зі своїх преміальних карток MasterCard від ПУМБ на промо сторінці www.pumb.ua/kf, і з цього моменту всі інші преміальні картки MasterCard від ПУМБ автоматично беруть участь в акції.

Переможець буде визначений 30.04.2016 за допомогою випадкового вибору на random.org.

Увага! Для отримання заохочення акції переможцю акції необхідно мати візу шенгенської зони.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок