Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Ще 4 тижні можна виграти щомісячну зарплату 10 тис. грн на рік за свій депозит в ПУМБ
02 грудня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

2 грудня в ефірі шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» оголошено результати шостого з десяти розіграшів «зарплати» від ПУМБ в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». Як відбувався розіграш - можна подивитись на YouTube каналі ПУМБ. За допомогою лототрону був визначений переможець - номер депозитного договору, оформленого з 19.10.2015 р. по 29.11.2015 р. включно. Цього тижня пощастило Наталії Олексіївні з Києва! Тепер протягом календарного року Наталія буде отримувати «зарплату від ПУМБ» по10 тис. грн. щомісяця, поки її накопичення приносять дохід на депозиті.

В акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік» автоматично беруть участь усі вкладники, які в період з 19 жовтня по 29 грудня 2015 р. розміщують депозит «Дохідний» на термін від 3 місяців на суму від 10 тис грн або від 500 дол. США (євро). Оголошення результатів розіграшу проводиться щотижня кожної наступної середи, починаючи з 28 жовтня і по 29 грудня в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» орієнтовно в 7:40-7:50. Щотижня розігруватиметься один грошовий приз.

Під «зарплатою на рік» мається на увазі грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року.

Правила Акції та список відділень ПУМБ, аби розмістити депозит, можна побачити на сайті www.pumb.ua.

Акція триває ще 4 тижні! Кому ще пощастить отримувати за свій депозит «зарплату від ПУМБ» по 10 тис. грн. щомісяця протягом року?
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок