Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Цієї зими поточні рахунки нових клієнтів в ПУМБ зароблять 3% річних
30 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Цієї зими Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує спеціальні умови розрахунково-касового обслуговування для клієнтів мікро та малого бізнесу в рамках тарифу «Старт-Новорічний». З 1 грудня 2015 р. і по 29 лютого 2016 р. всього за 1 гривню клієнт отримує поточний рахунок, кошти на якому протягом двох місяців будуть приносити дохід у розмірі 3% річних. У вартість пакету входить підключення інтернет-банкінгу ПУМБ Online Корпоративний, за допомогою якого можна без комісії здійснити 10 платежів контрагентам, які мають рахунки в інших банках і необмежену кількість платежів усередині банку. Також в пакет «Старт-Новорічний» входять відкриття й обслуговування корпоративного карткового рахунку та підключення послуги «SMS-банкінг», що дозволяє контролювати рух грошей на рахунку.

Нагадаємо, що нещодавно ПУМБ запропонував нову послугу для мікро та малого бізнесу: поточний рахунок онлайн буквально за декілька хвилин. Таким чином, банк звів до мінімуму час, який клієнт витрачає на відкриття рахунку. Крім того, для всіх нових клієнтів МСБ цієї зими ПУМБ приготував спеціальний приємний сюрприз.

«ПУМБ як банк для бізнесу, допомагає клієнтам малого та середнього бізнесу рости і розвиватися, роблячи максимально зручним і простим процес взаємодії з банком. Ми багато інвестуємо в технології: надаємо можливість відкриття розрахункового рахунку на сайті банку, вдосконалюємо корпоративний інтернет-банкінг, роблячи його багатофункціональним і мобільним, допомагаємо клієнтам примножувати вже зароблені кошти. В особі ПУМБ клієнт отримує не просто розрахунковий банк, а надійного партнера, який чує свого клієнта і пропонує ефективні рішення», - запевнила Олена Рудик, директор департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок